• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2015 by Elin Sandholm. Latest update: 28.10.2019

TOIMITUS

 

Tuotteet toimitetaan Postin kautta 10–15 työpäivässä. Huippusesongin aikana toimituksessa saattaa kestää pidempään. Pienet paketit lähetetään suoraan antamaasi osoitteeseen, suuremmat paketit noudetaan lähimmästä postista. Postimaksu on 5,00 euroa Suomessa (myös Ahvenanmaa) ja 10,00 euroa muihin Euroopan maihin paketin koosta ja painosta riippumatta.

Noutamattomasta ja toimitetusta paketista lähetetään aina muistutus. Sinulta veloitetaan 20 euroa, jos et nouda pakettia ja samalla tuotteet palautuvat meille. 20 euroa vastaa lähetykseen käytettyjä kuluja.

NOUTO STUDIOSTA

Voit myös noutaa tilauksesi studiostamme (Ratsumiehenkatu 30, 10300 Karjaa SUOMI) valitsemalla toimitusvaihtoehdoksi ”pick-up at studio” kassalla. Noudosta ei tulee mitään lähetyskustannuksia. Samalla tapaa tuotteet voidaan myös palauttaa suoraan meille. Näistä järjestelyistä sovimme aina erikseen sähköpostitse.

 

MAKSU

 

Meillä voit käyttää seuraavia maksutapoja:

  • Manuaalinen maksu

  • Luottokortti

  • PayPal

 

Manuaalinen maksun maksat omassa verkkopankissasi saatuasi meiltä tilausvahvistuksen, jossa on maksutiedot. Lähetämme tuotteesi, kun maksusi on rekisteröity tilillemme.

Jos tilausvahvistusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä koko tilaus peruuntuu. Tämä ei aiheuta mitään lisäkustannuksia. Toisin sanoen voit perua tilauksesi, kun jätät tilausvahvistuksen maksamatta.

 

ALVITTOMAT ALUEET

Arvonlisävero (24 prosenttia) sisältyy tuotteiden hintaan ja eritellään kassalla. Ahvenanmaa ja Norja ovat alvittomia alueita, ja niille alueille tehdyissä tilauksissa alv lasketaan automaattisesti pois kassalla. Huomioi että tulli saattaa soveltaa.

 

PALAUTUKSET & VAIHDOT

Tuotteilla on aina 14 päivän palautusoikeus voimassa olevan kuluttajasuojalain mukaan. Voit siis perua ostosi ilman mitään erillistä syytä 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Palautetun tuotteen pitää olla käyttämätön ja alkuperäiskunnossa, kaikki laput ja etiketit kiinnitettyinä ja alkuperäispakkauksessa. Ostaja vastaa tuotteesta, kunnes olemme vastaanottaneet palautuslähetyksen.

 

Vaihdot ja palautukset:

  1. Pakkaa tuotteet huolellisesti, mieluiten samaan pakettiin/pussiin, kuin missä ne toimitettiin.

  2. Täytä liitetyn palautuslomakkeen kaikki kohdat ja laita lomake paketin mukaan.

  3. Palauta paketti vapaavalinnaisella toimituksella (asiakas maksaa palautuskustannukset itse) alle olevaan osoitteeseen. Säilytä kuitti.

Palautettuasi tuotteet korvaamme ostosumman 14 päivän sisällä palautelomakkeeseen mainitsemalle pankkitilille tai luottokortille/Pay Pal tilille. Emme korvaa lähetyskuluja. Huomioi että ostaja maksaa palautuskulut itse ja maksaa ne tuotteen palautuksen yhteydessä. Paketin voi myös palauttaa suoraan toimistollemme (alla olevaan osoitteeseen). Halutessasi voit vaihtaa tuotteen toiseen kokoon tai väriin, tai toiseen tuotteeseen, muista mainita tästä palautuslomakkeessa. Silloin sinulle ei koidu uusia lähetyskustannuksia, mahdollinen hintaero korvataan tilillesi.

 

Tulosta oma kopio palautuslomakkeesta (PDF) >>

 

Tuotteet palautetaan seuraavaan osoitteeseen:

e/s design, Elin Sandholm

Ratsumiehenkatu 30

10300 Karjaa

info@esdesign.fi

Puh +358 442869503

SUOMI

 

 

TAKUU

e/s design pyrkii suunnittelemaan vaatteita, joita voidaan muokata eri vartaloiden, persoonallisuuksien ja tilaisuuksien mukaan, ja siten käyttää yhä uudelleen monen vuoden ajan. Vastustamme niin kutsuttua ”nopeaa muotia”, jolloin vaatteet hylätään muutaman kuukauden jälkeen. Sen sijaan tarjoamme jotain pidempikestoista, mikä tuo sinulle enemmän mielihyvää, on taloudellisesti järkevää ja pitkällä aikavälillä hyödyttää myös ympäristöä.

 

Jos jokin tuotteemme on virheellinen tai huonoa laatua toivomme, että olet yhteydessä meihin, jotta me yhdessä voimme sopia jatkotoimenpiteistä.