• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2015 by Elin Sandholm. Latest update: 28.10.2019

Muotoilija ja suunnittelija Elin Sandholm perusti ompeluateljee e/s designin tammikuussa 2012. Yrityksen toiminnassa keskitytään laadukkaisiin ja monikäyttöisiin naisten vaatteisiin.

Nykyisessä kulutusyhteiskunnassa vaatteilla on erittäin lyhyt elämänkaari. e/s design pyrkii suunnittelemaan vaatteita, joita voidaan muokata eri kehotyyppien, persoonallisuuksien ja tilaisuuksien mukaan, ja siten käyttää uudestaan ja uudestaan monen vuoden ajan. Vastustamme niin kutsuttua ”nopeaa muotia”, jossa vaatteet hylätään muutamien kuukausien jälkeen. Haluamme sen sijaan luoda jotain pidempikestoista, millä on hyviä vaikutuksia omaan lompakkoon ja pitkällä aikavälillä myös ympäristöön.

 

Taiteellista, modernia ja elävää. Vaatteiden siluetti on klassinen, mutta niissä näkyy myös modernia otetta. Laadukkaat materiaalit, oikeat ompelutekniset ratkaisut ja järkevät mallit ovat kuitenkin muotia ja trendejä tärkeämpiä. Arvostamme perinteistä käsityötä, jolloin tuotteet tehdään sydämellä. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että myös käsityötä saa ja pitääkin kehittää yhteiskuntaamme sopivaksi.

 

 

 

e/s design Y-tunnus: 2451693-3

esdesignshop@hotmail.com