• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2015 by Elin Sandholm. Latest update: 28.10.2019

Vi syr måttbeställda festklänningar enligt kundens önskemål. 

Intresserad? Tveka inte att ta kontakt för mer information.

Noter att avtal om måttbeställda plagg bör göras mint tre månader innan leveransdatum

Kontakta oss >>

 

FÖRSTA MÖTET

Ett möte hos oss är alltd gratis och inebär inte heller något krav på beställning från varken kundens eller vår sida. Under första mötet träffas vi personligen i vår studio (Karis/Raseborg, FINLAND) eller överenskommen ort i södra Finland och diskutterar produktens utseende, material, budget och tidtabell och huruvida vi kan inleda ett samarbete eller inte. 

 

Är det fråga om ett måttbeställt plagg görs ibland måttagningar reda under första mötet. Kunden rekommenderas ändå alltid att sova på saken innan ett bindande beslut görs.

 

BESTÄLLNINGSBEKRÄFTELSE

Ett första möte betyder inte några bindande avtal. Efter ett första möte skickar vi kunden en beställningsbekräftelse/faktura där alla överenskomna detaljer gällande produkten finns med (utseende, material, pris, tistabell). Fakturan bifogad till beställningsbekräftelsen är oftast 10% av produktens uppskattade totala kostander och betalas på förhand. Då denna faktura är betald har vi inlett ett bindande samarbete. Om fakturan inte betalas innan förfallodag så hävs avtalet. 

 

Detta gäller beställninar som överstiger totala summan 200 €. Mindre projekt betalas inte på förhand. Läs mer om korrigeringsarbeten och mindre sömnadsparbeten här >>

 

 

 

 

PRIS

Priset på en produkt eller tjänst varierar väldigt mycket beroende på arbetsinsats och materialval och prissättningen görs därför skillt för varje beställning. Innan en beställning mottages gör vi dock alltid en prisuppskattning som kastar med max +/- 20% och kunden utsätts på så sätt inte för några överraskningar.

 

Vill Du veta mer om priset på en specifik produkt eller tjänst? Maila oss till esdesign@hotmail.com och beskriv ditt ärende, gärna bifogat med bilder, så återkommer vi till Dig.  

 

Nedan några riktgivande priser för olika produkter och tjänster:

 

  • Måtteställd brudklänning, figursydd utan släp 350 - 900 €

  • Måttbeställd bruklänning, spetsöverklädd eller draperad 450 - 1200 €

  • Måttbestäld festklänning, hellång 220- 500 €

  • Måttbeställd festklänning, knälång 140 - 400 €

  • Förkortning av festklänning 20 - 55 €

  • Intag av festklänning/figuranpassning 35 -85 €

 

Material och provningar ingår. Alla priser är inklussive moms 24%.