• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

HEM

© 2015 by Elin Sandholm. Senaste uppdatering 28.10.2019

LEVERANS

Dina varor levereras med Posti inom 10-15 arbetsdagar. Under högsäsong kan det dröja längre. Små försändelser levereras direkt till den adressen Du angivit medan större försändelser hämtas på närmaste postkontor. Fraktkostnaden är 5,00 euro inom Finland (även Åland) och 10,00 euro till övriga Europa, oavsett storlek och vikt på paketet.

Har Du ett levererat paket som inte hämtats ut ännu, får Du alltid en påminnelse. Hämtar Du inte ut paketet alls debiteras en summa på 20 euro och varorna returneras till oss.

 

PICK-UP FRÅN STUDIO

 

Din beställning kan även avhämtas vid vår studio (Ryttaregatan 30, 10300 Karis FINLAND) genom att välja ”pick-up at studio” som leveransalternativ vid kassan. I dessa fall tillkommer inte någon fraktkostnad. På samma sätt kan produkter även returneras direkt till oss. Dessa arrangemang kommer vi överens om per e-post.

 

BETALNING

Hos oss kan du använda följande betalningssätt:

  • Manuell betalning

  • Kreditkort

  • PayPal

 

Manuell betalning innebär att Du efter en beställning får betalningsinformation (orderbekräftelse) från oss per e-post och betalar med Dina egna nätbankkoder. Då betalningen registrerats hos oss levereras Dina produkter.

 

Om orderbekräftelsen inte betalats vid förfallodagen kommer din beställning att annulleras. Detta medför inte några extra kostnader. 

 

MOMSFRIA ZONER

Moms skatt 24% är inkluderat i produkternas pris och beräknas vid kassan. Åland och Norge är momsfria zoner och momsen kalkyleras därmed automatiskt bort vid kassan. Notera att eventuell tull kan tillkomma i ett senare skede. 

 

RETURER & BYTEN

Vid köp av produkter gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att Du har rätt att ångra Ditt köp utan orsak inom 14 dagar från det att Du tagit emot den beställda produkten.

För att kunna returnera en produkt förutsätts att produkten kommer tillbaka till oss oanvänd och i originalskick, med alla etiketter kvar samt i originalförpackning. Köparen ansvarar för produkten tills vi mottagit returleveransen.

Vid byten och returer:


1. Packa produkterna som ska returneras, gärna i samma paket/påse som de kom i.
2. Fyll i alla fält i bifogad retursedel och lägg till denna i returpaketet.
3. Returnera paketet med valfri leveranstjänst (kunden står själv för returkostnaderna) till adressen nedan. Behåll kvittot.

 

När Du returnerat Dina produkter återbetalas inom 14 dagar produkternas värde till ditt kreditkort, PayPal konto eller det kontonummer du angivit i returblanketten, exklusive fraktkostnaderna. Vänligen notera att köparen själv står för returkostnaderna och betalar dessa i samband med att paketet returneras till oss. Paketet kan även lämnas direkt till vår studio (nedanstående adress). Om Du önskar byta varan till en annan storlek eller färg, alternativt en annan produkt i vårt sortiment, kan Du anteckna detta på returblanketten. Då tillkommer inte på någon ny leveransavgift och eventuell prisskillnad återbetalas till Ditt konto.

 

Skriv ut en kopia av returformuläret här  (PDF) >>

 

Produkterna returneras till följande adress:

 

e/s design

Ryttaregatan 30

10300 Karis

FINLAND

 

info@esdesign.fi

tel +358 442869503

 

GARANTI

Vid e/s design strävar vi efter att designa kläder som kan förändras efter kroppstyp, personlighet och tillställning och därmed användas om och om igen i många år. Vi vill motarbeta det så kallade "snabba modet" där kläder förkastas med några månaders intervaller och istället bidra med något mer långlivat, vilket gynnar Ditt eget välbefinnande, Din personliga ekonomi och i det långa loppet även miljön.

 

Om någon av våra produkter är felaktig eller visar tecken på bristfällig kvalitet önskar vi att Ni kontaktar oss så att vi tillsammans kan komma överens om fortsatta åtgärder.